Locus in control, een effectief programma om langdurig fysieke klachten te doorgronden

Ontdek de echte oorzaak van de klachten en pak weer de controle.

Locus in control.

In Nederland hebben naar schatting 3,2 miljoen mensen een chronische ziekte. Een groot aantal daarvan (ongeveer 1 miljoen hebben zogenaamde SOLK (Symptomatisch Onverklaarbare Lichamelijke Klachten). Dit betekend dat de er door artsen en andere hulpverleners geen schade, ziekte of andere aandoeningen te vinden zijn die je aanhouden pijn of de heftigheid van je pijn kunnen verklaren. Dit gegeven kan een enorme impact hebben op het leven van iemand met SOLK. Er is namelijk niks te vinden, en toch ben je enorm beperkt in je doen en laten. Ook voor iederen om je heen is er vaak moeilijk mee om te gaan en raken mensen geisoleerd, werkeloos en soms zelfs depressief. 

Als je deze tekst leest is de kans groot dat je jezelf hierin herkent of iemand in je omgeving herkent die hier midde in zit. Anders zou je niet op deze site zijn. Maar betekend ook dat je op zoek bent naar een oplossing voor het probleem. En waarschijnlijk zijn er al meerdere hulpverleners op je pad geweest die gezegd hebben dat je er maar mee moet leren leven. Moedeloos wordt je er van. 

Met de Pijn Reset Methode heb ik in 2018 en belangrijke stap gezet in het begrijpen en behandelen van SOLK. De methode kenmerkt zich doordat we op een andere manier kijken naar de oorzaak van de klachten en de manier waarop je deze klachten benaderd. We geven geen korte sessie van een half uur of soms zelf maar 10 minuten. Echter we trekken er 6-8 weken voor uit om je klachten goed in kaart te brengen en te behandelen/ coachen naar een pijnvrij leven. We doen dit door te kijken naar je voeding, emotie, stress, triggerpoint en de connectie tussen body en mind. 

Na het traject heb je inieuwe nzicht in de oorzaak van je klachten en hoe je zelf de controle kunt houden over je pijnklachten. Je leert je eigen patronen te herkennen. En uiteindelijk ga je met een volle enegie de toekomst in. 

Klik nu op de onderstaande knop om een afspraak te maken als door het bovenstaande getriggerd bent of meteen al enthousaist bent.  Je maakt dan een afspraak voor een gratis telefonisch adviesgesprek, zodat we elkaar leren kennen en kunnen bepalen wat voor jou de beste mogelijkheden zijn. 

Ontdek de echte oorzaak van de klachten en pak weer de controle.

Maak een krachtige beslissing en plan een gratis adviesgesprek in als je denkt dat deze grondige aanpak iets voor jou is!

Maak een krachtige beslissing en plan een gratis adviesgesprek in als je denkt dat deze grondige aanpak iets voor jou is!

Vul hier je gegevens in voor het gratis adviesgesprek en we nemen binnen 24 uur contact me je op.

Na dit gesprek weet je wat de pijnreset mehode in grote lijnen inhoudt en of ik degene ben die je uitstekend kan helpen. (mocht ik denken dat je beter door een collega geholpen kan worden, zal ik je doorverwijzen).