Webinar: Een oplossing voor je langdrurige pijnklachten.

  • 200+ lezingen/ cursussen afgerond

  • 23+ jaar ervaring

  • 2200+ patiënten gezien

Waarom een webinar?

Landurige pijnklachten geven vaak een enorme druk op je geluks gevoel en kan je enorm beperken in je vrijheid. Vaak heb je al van alles geprobeerd om dit gevecht aan te gaan en heb je mogelijk al heel wat dokters, fysio's en andere hulpverleners versleten. 

Pijnvrij worden klinkt dan ook als een onhaalbare wens en die jij dus voor onmogelijk houdt. Dus zomaar aannemen dat het zo is, dat ga je niet doen. Daarvoor zijn wij Nederlanders te nuchter voor. Toch heb ik gezien mijn cliënten het lukt om pijnvrij te worden. Hoe? Dat kan ik je niet zo even vlug uitleggen. Daarvoor moet ik je echt meenemen in hoe ik daarover denk en wat ik de afgelopen jaren daarover geleerd heb en hoe we dus te werk gaan. Je krijgt natuurlijk uitgebreid kans om tijdens het webinar me het hemd van het lijf te vragen, zodat je daarna helder hebt wat je met de informatie wil gaan doen. All-in gaan, toch nog even wachten en uitstellen of de waardevolle informatie naast je neer leggen en er niks mee doen. Alles is oke. Alleen als je de kennis eenmaal hebt kun je het niet meer uitzetten. 

Ik zie je dan ook heel graag op 16 november om 19:30 uur, zodat ik je brein kan vullen met de kennis. Schrijf je hieronder in en je krijgt de link toegestuurd. 

 

Waarom een webinar?

Schrijf je in en ontvang de link voor het webinar in je mailbox

Vul hieronder je gegevens in.