• Tel: 026-4722466
 

Locus leefstijl

Leefstijlcoaching

In Nederland zijn er steeds meer mensen die kampen met overgewicht. Meestal door een slechte leefstijl en ze ontwikkelen daarbij vaak een bijkomend ziektebeeld zoals diabetes type 2 en hart- en vaatziekten. Ook klachten als minder energie, slecht slapen, hormonale schommelingen kunnen een gevolg zijn van een slechte leeftsijl. Het omkeren van je leefstijl lijkt simpel, maar dat is het meestal niet. 

Worstel jij ook met je overgewicht of lukt het maar niet om je fitter en energieker te worden? Dan ben je niet alleen. Er zijn veel mensen die het moeilijk vinden om hun leefstijl te veranderen en de resultaten te krijgen die ze zo graag willen. Ze zien vaak door de bomen het bos niet meer en vallen snel terug in oude patronen. Hoe blijf je op gewicht en hoe houdt je het vol?

In onze leefstijltrajecten geven we inzichten in hoe je op de beste manier je leefstijlverandering kan aanpakken. Met coaching en adviezen achterhalen we wat je drijfveren zijn en zorgen we ervoor hoe je het beste de nieuwe leefstijl blijvend kan veranderen. 

Na het volgen van het traject weet je wat de 5 pijlers van leefstijl zijn, ben je in staat om zelf de motivatie te vinden om het vol te houden, ben je een x aantal kilo's lichter en ga je geinspireerd en gemotiveerd te toekomst in met een gezonde leefstijl. 

Denk je nu dit gaat over mij en ik wil hier meer over weten? Maak dan een afspraak met ons via het contactformulier of bel ons. 

Wil je weten hoe onze trajecten eruit zien, scrol dan nog even naar beneden!

Leefstijlcoaching

Over de leefstijltrajecten

Met meer dan 18 jaar ervaring in fysiotherapie, het begeleiden van sportgroepen en meerdere cursussen gevolgd in gespreksvoering en leefstijlcoaching, vonden we dat de tijd werd om dit alles aan te bieden in 1 pakket. Let op: dit wordt niet vergoed door een zorgverzekeraar.

Wat houdt het Locus leefstijlprogramma in?

In een eerste gesprek wordt jouw hulpvraag samengevat en uiteindelijk doelen opgesteld. Je krijgt uitleg wat het traject inhoudt. Hierna is het aan jou de keuze of je de stap gaat zetten om deel te nemen.


Je hebt keuze uit:  

Traject 1

  • Duur: 6 maanden
  • Hoe vaak: 7 x 1 op 1 gesprekken (30-60 minuten).
  • Wat nog meer: ​​​​online begeleiding en huiswerkoefeningen.
  • Kosten: 300euro
  • Inclusief 1 x per week begeleid sporten met een programma op maat op een vaste tijd: 520 euro.

 

Traject 2 

  • Duur: 12 maanden.
  • Hoe vaak: 12 x 1 op 1 gesprekken (30-60 minuten).
  • Wat nog meer: ​​​​online begeleiding en huiswerkoefeningen.
  • Kosten: 455euro
  • Inclusief 1 x per week begeleid sporten met een programma op maat op een vaste tijd: 800 euro.

 

 

Maak een afspraak

Bij Locus werken we op verschillende manieren aan je gezondheid. Weten hoe wij jou kunnen helpen? Bekijk onze therapievormen en maak direct een afspraak.